Dr. Edwin Winkel Consultancy

Your Breath is My Concern

Edwin Winkel: “Kernpunt in mijn loopbaan is wetenschappelijke informatie omzetten in producten.”

Interview

Edwin Winkel: “Kernpunt in mijn loopbaan is wetenschappelijke informatie uiteindelijk om te zetten in producten voor een betere behandeling van patiënten in de tandartspraktijk. Dat heet valorisatie en gebeurt veel te weinig.”

In deze podcast spreek ik met niemand minder dan mijn eigen broer @Edwin Winkel, één van de founders van de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam, LabOral en CleverCool en tevens oud-bijzonder hoogleraar op het Universitair Medisch Centrum Groningen.

“Ik ben geïnteresseerd geraakt in halitose (slechte adem) omdat ik de bacteriën wilde vinden, waardoor deze aandoening veroorzaakt wordt. Ik heb 20 jaar onderzoek gedaan en ben erachter gekomen dat het geen specifieke bacteriën, maar ‘normale’ bacteriën zijn die slechte adem veroorzaken. Daarom heb ik een behandeling ontwikkeld met een speciale tongreiniger en gorgelmiddel, de Scrapy en DrWinkel mouthwash.”

www.clevercool.com/nl/winkel/consu…s-scrapy-combo/

Wil jij meer horen over het taboe ‘halitose’, de oorzaken hiervan en de diverse fantastische oplossingen die Edwin hiervoor heeft ontwikkeld?

Beluister de podcast!

Deze podcast werd mede mogelijk gemaakt door Blenheim Advocaten, jouw Trusted Advisor binnen fCN – Founders Carbon Network voor al jouw juridische vragen.

#podcast #fcn #paradontologie #implantologie #ondernemen #halitose #taboe #antibiotica

Featured Articles

Featured video

Play Video
Watch Dr. Paul Harris talk about family health care practice and his patient-centered approach

Healthy Newsletter

Quo ea etiam viris soluta, cum in aliquid oportere. Eam id omnes alterum. Mei velit